DE PASTA BENDE

Klantenservice

Wij helpen je graag met een optimale pasta-ervaring!

Voor vragen en opmerkingen over de website of over je bestelling(en), kun je contact opnemen via info@sophyngreens.com. Wij staan dagelijks voor al je vragen klaar. Echter, we bemannen de klantenservice niet continue, tenslotte moet er ook iemand die lekkere groentepasta maken. Maar we doen ons best om alles binnen 1-2 werkdagen te beantwoorden.

Algemene voorwaarden

Vind hier onze algemene voorwaarden geldend voor De Pasta Bende (web)Shop. Deze zijn in aanvulling van de algemene voorwaarden van Sophyn Greens B.V. als gedeponeerd bij de KVK en gepubliceerd op de website van Sophini, Sophyn Greens en De Pasta Bende.

Betaling

We zijn aangesloten Mollie, een platform die behalve betalingen mogelijk maakt, ook zorgt dat deze veilig gebeuren. De betaling zal verlopen via iDEAL of PAYPAL, waar zelf je voorkeur naar uit gaat. Je betaalt dan het gevraagde bedrag direct online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Wij ontvangen van je bank bericht dat de bestelling is betaald.

Levertijd & verzending

Zodra wij je bestelling en betaling hebben ontvangen en de noodzakelijke controle hebben uitgevoerd, gaan wij de bestelling uitleveren. Mocht er onverhoopt iets met je order aan de hand zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Zorg er daarom altijd voor dat je persoonsgegevens kloppen. Dit contact zal in veel gevallen per mail gaan. Je ontvangt ook een bevestiging per mail wanneer je pakket verstuurd is. Tevens ontvang je een track en trace code zodat je ook zelf jouw pakket online kunt volgen. Vanaf 35 euro gratis verzending. Verzending alleen in Nederland en België mogelijk.

Klacht & Retourneren

Helaas, het kan wel eens gebeuren dat het mis gaat. Ook in dat geval blijven we graag met je in contact

Klacht

Ben je ontevreden over het product, neem dan onmiddellijk contact op met Sophyn Greens via info@sophyngreens.com. Stuur zoveel mogelijk informatie mee, zoals foto’s, lotcode (op het zegeltje) en het ordernummer. Samen kijken we naar een passende oplossing.

Geen klacht, maar wel een tip

Ook dat is zeer welkom! Net als inspiratievolle recepten of een leuke review. Ook dit kun je sturen naar info@sophyngreens.com

Beschadigd of niet aangekomen?

Is het pakket tijdens transport beschadigd geraakt of is het niet aangekomen, neem dan onmiddellijk contact op met Sophyn Greens via info@sophyngreens.com.

Stuur foto’s en het ordernummer mee, dan organiseren we ofwel nieuwe verzending of zorgen we voor een passende oplossing. 

Retourneren

Het retourneren van producten dient binnen 7 werkdagen plaats te vinden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en de kosten van de verzending. Binnen 30 dagen na ontvangst van de producten worden de aanschafkosten terugbetaald. Geopende, niet meer goed gesloten, aangebroken of gebroken producten kunnen niet worden geretourneerd.


Een retourzending kunt u sturen naar:

Sophyn Greens B.V.

Korte Eeweg 2F

4424 NA Wemeldinge

Contact:

Korte Eeweg 2F-G

4424 NA Wemeldinge

Provincie Zeeland

Email: info@sophyngreens.com

Telefoonnummer: +31(0)646005970

Info

KVK 81252331

BTW NL862018560.B01

Klantenservice

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene inkoopvoorwaarden

Over

De Pasta Bende is een initiatief van Sophyn Greens en komt voort uit het consortium gevormd door een subsidie vanuit Provincie Zeeland. Lees meer over de initiatiefnemers.

#depastabende

Copyright © 2024 De Pasta Bende | Privacy | ZienWebdesign

Scroll naar boven